Kategoriler
Proje Haberleri

The Superior Suites ön talep topluyor

Ege Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane’de hayata geçirilen The Superior Suites projesinde ön talep toplama süreci başladı. Ege Yapı firması tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin farklı bir etabı olarak inşa edilen projede aylık kazanç garantisi fırsatı ile satışa sunuluyor.

Projenin ön talep fırsatlarından faydalanmak için Ege Yapı firması web sitesi adresine girerek bilgi formunu doldurmanız gerekiyor. İki konut bloğundan meydana gelen projede yer alan sınırlı sayıdaki daireler için aylık kazanç garantisi fırsatı da sunuluyor. Aylık kazanç garantili özel dekorasyonlu projede lansman öncesi fırsatlardan yararlanmak için web sitesinde yer alan formu doldurmanız yeterli olacak.

Levent ve Maslak’ın yanı başında yer alan The Superior Suites Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1 ve2+1 olmak üzere üç farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projede sıfır faiz fırsatı sunuluyor

Fiyatların 1 milyon 300 bin TL’den başlayan projede öncelikle yüzde 20 peşinat ödeniyor. 12. ve 24. aylarda yüzde 10 oranında iki ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan tutar için ise 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme fırsatı sunuluyor.

3 yıl kira garantisi

1+0 veya 1+1 tip daireler 3 yıl kira garantisi fırsatı satışa sunulan The Superior Suites Kordon İstanbul projesinde 1+0 daireler 3 bin 721 TL, 1+1 tip daireler ise 5 bin 486 TL kira garantisi bulunuyor. İki bloktan meydana gelen proje Cendere Caddesi üzerinde, Kordon İstanbul projesinin satış ofisi yanında yer alıyor.

Tel: 0850 222 53 43