Kategoriler
Proje Haberleri

Themis Yelki Villaları satışları başladı

Themis Yelki Villaları projesi lüks yapısı ve eşsiz yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Themis İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 502 metrekarelik arsa içerisindeki konutlar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

502 metrekarelik arsa içerisindeki konutlar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 310 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 248 metrekare olmaktadır. Konutlar İnterra akıllı ev sistemine sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca tavan tipi merkezi klima alt yapısı mevcuttur. Isı odalı aktif ısıtma sağlayan mermer panolu şömine yer almaktadır. Linearossa otomatik panjur sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde fırın, mikrodalga fırın, silindir davlumbaz, elektrikli ocak ve ankastre bulaşık makinesi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Salon zemininde Alman malı ithal lamine parke uygulanmaktadır. Ayrıca bodrum dahil tüm odalar Alman malı Verexfloor laminant parke uygulanmaktadır. Islak zeminlerde ise seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Geniş üstü kapalı teras alanları mevcuttur.

Themis Yelki Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Themis Yelki Villaları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 konutların fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 237 51 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…