Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Thermal İstanbul Residence’ta satışlar başladı

Hashimi Group tarafından İstanbul İli, Esenyurt İlçesi’nde Helal İşletim Sertifikası alacak şekilde tasarlanarak hayata geçirilen Thermal İstanbul Residence projesinde satışlar başladı.

Toplam 144 adet 5 yıldız konforuyla tasarlanmış dairelerden meydana gelen Thermal İstanbul Residence projesi devre mülk konseptinde inşa ediliyor.

1 salon ve 1 yatak odalı deluxe suite ve 1 salon ve 2 yatak odalı king suite daire seçeneklerinden meydana gelen Thermal İstanbul Residence projesinde yer alan rezidans dairelerin alanları ise 61 metrekare ile 78 metrekare arasında değişiyor.

2020 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi beklenen Thermal İstanbul Residence projesinde satılık daire fiyatları ise 15 bin dolardan başlıyor. Projeden daire satın alanlar yılda 15 gün konutlarında konaklama imkânına sahip.

Toplantı odaları, restoran, kafeler, kuaför, Türk hamamı ve yüzme havuzu, SPA, hamam, termal, su, fitness salonu gibi sosyal olanaklara sahip proje, akıllı ev olarak tasarlandı.

Thermal İstanbul Residence projesi, Marmara Park Alışveriş Merkezi’ne 3, Atatürk Havalimanı’na 22 kilometre uzaklıkta.

Tel: 0 212 850 55 55