Kategoriler
Proje Haberleri

Therra Park Tarabya kişiye özel fırsatlarla satışta

Therra Park Tarabya konut projesi İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ferahevler Mahallesi’nde hayata geçirildi. Sarıyer konut projesi Gökan İnşaat firması tarafından inşa edildi. Kişiye özel finansman koşulları ile dairelerin satışları da devam etmektedir. Peki projede kaç tip daire bulunmaktadır? Konut fiyatları ne kadar? Konut alıcıları bu soruların cevabını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Sarıyer konut projesi 16 bin metrekare alana sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmiştir. Konut projesi 4 katlı 13 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 13 konut bloğunda ise toplam 48 adet rezidans bulunmaktadır. Ayrıca projede 1 adet müstakil villada yer almaktadır. Projedeki konutlar muhteşem boğaz ve doğa manzaralı ile dikkat çekmektedir.

Therra Park Tarabya İstanbul konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar mevcuttur. Villa peyzajlı müstakil bahçelere, ebeveyn banyosu, teras, sauna gibi özelliklere sahiptir. Proje kapsamındaki daireler beyaz eşya, vestiyer, ebeveyn banyosu, bulaşık makinesi, klima, teras, panjur, görüntülü diafon, spot aydınlatma, ankastre mutfak gibi donanımlar içermektedir. Site içerisinde ise kamera sistemi, buhar odası, kapalı garaj, otopark, güvenlik, oyun parkı, spor alanı, sauna, su deposu, açık yüzme havuzu gibi olanaklar mevcuttur.

Therra Park Tarabya fiyat listesi nasıl?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutların tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları da 10 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca daireler kişiye özel koşullarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Boğaz manzarasına sahip konut projesi Tarabya’da konumlandırılmıştır. Aynı zamanda şehir merkezi, okul, semt pazarı, park, üniversite, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0532 206 34 35 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version