Kategoriler
Proje Haberleri

Three Land Homes Ordu projesinin satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadar?

Three Land Homes Ordu ilinde hayata geçen son konut projeleri arasındadır. Seymen İnşaat’a ait olan bu proje 3 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerden meydana gelmektedir. Konutlar oldukça sağlam bir temele sahiptir. Dairelerin sahip olduğu detaylarda ise kalite ön planda tutulmuştur. Banyo ve tuvaletlerdeki musluk bataryaları en az 20 yıllık sorunsuz kullanım ömrü bulunan ECA markalı bataryalardır. Islak zeminlere döşenen vitrifiye malzemeleri, seramik zemin malzemeleri ve parke zemin malzemeleri çok kalitelidir. Bununla birlikte Belenco markalı mutfak tezgahları piyasanın en iyi tezgah türleri arasındadır. Duvar içlerinden geçen kablolar ise sektörün öncü markalarından olan HES’in kablolarıdır.

Alan tasarrufu sağlanarak blokların tam altına yerleştirilen araç park yerleri çok kullanışlıdır. Bununnla birlikte blokların etrafı oldukça işlek yollarla çevrilidir. Proje alanı, deprem riski ile birlikte suç oranlarının çok düşük olduğu bir yerdedir. Dolayısıyla Three Land Homes daireleri yaşamaya uygun daireler olmaktadır.

Three Land Homes Ordu ilinin neresindedir?

Bu konut projesinin gerçekleşmekte olduğu alan, Altınordu ilçesinin Cumhuriye Mahallesi üzerinde bulunur. Ayrıca öne çıkan konum özelliği, Bahçeşehir Kolejleri’nin 3 – 4 dakikalık mesafede yer almasıdır. Bununla birlikte 75. Yıl Ortaokulu, Nuriye – Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi yürüyerek ulaşılabilen yerledir. Ayrıca blokların, sahil şeridinden geçen Mimar Sinan Bulvarı’nda olması da diğer bir detaydır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Three Land Homes Ordu satılık daire fiyatları, projenin 3 + 1 odaya sahip daireleri için 550 bin TL’dir. Ayrıca tüm konutlar takas yöntemine açıktır. Fakat kredili alım söz konusu değildir. Daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar için, irtibat numaraları şöyledir:

  • 0 452 222 21 22
  • 0 541 859 96 70

 

Exit mobile version