Kategoriler
Proje Haberleri

Tiftik Black Tree lansman fiyatlarıyla satışta

Tiftik Black Tree projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Hatay’ın Arsuz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tiftik Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, yürüyüş alanları, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun yüzme havuzu bulunmaktadır.

Tiftik Black Tree konumu hakkında

Proje, Hatay’ın Arsuz İlçesi Karaağaç Konarlı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve sağlık ocağı gibi birçok alan mevcuttur. Üstelik dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Tiftik Black Tree fiyatları ne kadardır?

Tiftik Black Tree projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.090.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 880 35 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…