Kategoriler
Proje Haberleri

Tima Terrace’de kişiye özel ödeme

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Tima İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tima Terrace konut projesi, toplam 120 adet daireden meydana geliyor. Konut projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 73 metrekare, 2+1 tipteki daireler 108 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 113 metrekare ila 149 metrekare büyüklüklere sahip olarak tasarlandı. Konut projesi tek bloktan meydana geliyor.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut projesi, 20 katlı olarak tasarlandı.

Tima Terrace konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 440 bin TL ila 470 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 640 bin TL ila 670 bin TL arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 710 bin TL ila 960 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Tima Terrace konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, baketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Su depolu ve jeneratörlü projede asansör de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Geniş peyzaj alanlarına sahip bir şekilde tasarlanan proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Avrupa yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Bağcılar’a bağlı Mahmutbey’de inşa ediliyor. Konut projesi, Altınbaş Üniversitesi’ne yakın bir noktada bulunuyor. Proje, Medipol Mega Üniversitesi’ne de yakın.

Tima Terrace konut projesi, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 17 34218 Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 447 40 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.