Kategoriler
Proje Haberleri

Time Life İstanbul fiyat bilgisi

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Ayk Plus Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Time Life İstanbul konut projesi, toplam 2 bin 367 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 107 adet daireden meydana gelen konut projesinde, 1+1 tipte ve 2+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. 1+1 tipte ve 2+1 tipte dairelerin bulunduğu konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 70 metrekare ila 90 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Time Life İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki daireler, 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Time Life İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, futbol ve basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu, kapalı yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da alıcılardan oldukça yoğun ilgi görüyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje; İstanbul Çevreyolu ve TEM Otoyolu’na 4 dakika, İstanbul Finans Merkezi’ne 1 dakika, İFM Metro Durağı’na 1 dakika, Bostancı’ya 15 dakika, Avrasya Tüneli’ne 15 dakika, Kadıköy İskele’ye 15 dakika, Üsküdar’a 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Ataşehir Migros’a 2 dakika, Palladium AVM’ye 7 dakika, Ülker Arena’ya 5 dakika, İkea Meydan AVM 7 dakika, Modoko 5 dakika, Acıbadem Tıp Merkezi’ne 7 dakika mesafede inşa ediliyor.

Time Life İstanbul konut projesi, Tatlısu Mah. Şahin Cad. No: 48/B Ümraniye/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0506 097 60 58-0216 365 75 80