Kategoriler
Proje Haberleri

Tina Sancak Konya satışları başladı

Tina Sancak Konya projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Konya Selçuklu’da bulunan proje, Tina İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet 4 artı 1 daireler ile 5 adet mağaza bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 12 adet 4 artı 1 daireler ile 5 adet mağaza bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Bütün odalara vinil duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca bütün odalara asma tavan uygulanmış olup led aydınlatma döşenmektedir. Balkon dahil tüm odalarda bağımsız TV yayını bulunmaktadır.

Banyoda Z tipi Hilton lavabo kullanılmaktadır. Ayrıca banyolarda duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Oda kapıları ve mutfak dolapları lake olmaktadır. Mutfakta 7 adet ankastre yer almaktadır. Bunlar fırın, ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesidir. Ayrıca kızartma mutfağında ocak ve aspiratör yer almaktadır. Tüm pencerelerde elektrikli panjur sistemi kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Engelliye uygun asansör ve rampa yer almaktadır.

Tina Sancak Konya konumu ve fiyatları hakkında

Tina Sancak Konya projesi, Konya’nın Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Proje anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.
Projede bulunan, brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 435 66 76 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…