Kategoriler
Proje Haberleri

Tiny Life Sakarya satışa sunuldu

Ailenizle birlikte güvenilir, merkezi konumda olan bir sitede yeni bir başlangıç yapmak istemez misiniz? Son derece güvenilir, konforlu ve lüks dairelerin yer aldığı Tiny Life Sakarya projesi 2021 yılı sonuna kadar sizi bekliyor. Aradığınız her şeyi bu evlerde bulabilirsiniz.

Adapazarı Merkez’de, Otoman Otel yakınlarında Tepekum Mahallesi’ndeki projede yer alan evler satışa sunulmuştur. Lüks olarak dizayn edilen bu evler, sizin ve ailenizin konforlu yaşamı için uygun olarak dizayn edilmiştir. Peki, satışa yeni sunulan bu evlerin tasarım özellikleri nelerdir?

Tasarım özellikleri nelerdir?

Dairelerin bulunduğu lokasyon merkezi bir konumdadır ve çocuklu aileler için uygun daireler bulunur. Projedeki konutlar 70 m2 ve 80 m2 ebatlarındadır. Tiny Life Sakarya projesinde 18 adet daire vardır. Güvenliğiniz ve konforunuz için çok uygun bir konumdadır.

Yeni camiye 10 dakika yürüyüş mesafesinde olup aynı zamanda dairelereler alttan ısıtmalı olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Proje kapsamında daireler site içinde 2+1 olarak yapılmıştır. Tiny Life Sakarya projesinde güvenlik kapsamında da her şeyi düşünmüştür. Sitede güvenlik bulunmaktadır. Alarm sistemleri vardır. Yerleşim yeri hastane ve şehir merkezine yakındır. Proje teslim tarihi 2021 yılı olarak belirlenmiştir.

Daire özellikleri nelerdir?

Konut projesinde son model malzemeler kullanılmaktadır. Amerikan mutfak tercih edilmiştir. Ankastre Fırın, Duşa kabin, laminant zemin, pvc, çelik kapı, kartonpiyer bulunmaktadır. Fiber internet mevcuttur. Mutfak, laminant ve kapı rengi seçimlerini kendiniz yapabilirsiniz.

Tiny Life Sakarya fiyatları nelerdir?

Evlerin fiyatları bulundukları kata, cepheye ve m2 farkına göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar 265.000 TL ile 310.000 TL arasında değişmektedir. Krediye uygundur. Daha detaylı bilgi almak için proje sahibi olmak için 0552 333 54 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Projenin konumu

Proje, Tepekum Mahallesi, 54100 Adapazarı / Sakarya adresinde bulunmaktadır. Otoman otel yakınındadır. Yeni camiye 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Şehir merkezine yakındır. Kamera sistemi mevcuttur. Isı ve ses yalıtımı vardır. Otopark mevcuttur. Dolmuş ve taksi duraklarına yakın olmasından dolayı ulaşım problemi yoktur. Hem konumu hem fiyatı hem de konforuyla yaşam standartlınızı arttıracak bu evler 2021 sonunda yeni sahiplerini bekliyorlar. Yeni bir başlangıç için siz de Tarakçıoğlu İnşaat firmasını arayarak bir ev sahibi olabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız