Kategoriler
Proje Haberleri

Tokat Aksu Park Evleri lansman fiyatlarıyla satışta

Tokat Aksu Park Evleri projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tokat’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Birsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 katlı 2 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birsoy İnşaat tarafından hayata geçirelen projede  lüks yapıda konutlar yer almaktadır. Site içerisinde 8 katlı 2 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra antre girişinde vestiyer bulunmaktadır.

Tokat Aksu Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tokat’ın Merkez İlçesi Akdeğirmen Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ile iç içe konumda yer almaktadır.
Tokat Aksu Park Evleri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Sitede 8 katlı 2 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Fiyatlar bulunduğu konuma ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 575.000 TL ile 650.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 395 59 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…