Kategoriler
Toki Haberleri

Tokat Turhal Kayacık Toki kura sonuçları

Yer Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçirilen Tokat Turhal Kayacık Toki Konutları projesinde kura çekilişi gerçekleştirildi. Tokat Turhal Kayacık Mahallesi 296 Konut Projesinde kura çekilişi 28 Eylül 2021 tarihinde yapılmıştır. Tokat Turhal Kayacık Toki kura sonuçları belli olduktan sonra listeler akşam saatlerinde TOKİ’nin resmi web sitesinden yayınlanacaktır. Ayrıca kura listesine web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

Tokat Turhal Kayacık Toki Konutları projesinde toplam 296 adet konut yer almaktadır. Bu 296 adet konutların tamamının kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası 28 Eylül 2021 tarihinde Saat 11:00’de noter huzurunda yapılmıştır. Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutlar yer almaktadır. Ayrıca bu konutların 196 tanesi 2+1 tipindeki dairelerden oluşmaktadır. Konutların 100 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 196 adet 2+1 tip dairelere toplam 202 adet başvuru yapılmıştır. 100 adet 3+1 tip dairelere ise 89 adet başvuru yapılmıştır.

Tokat Turhal Kayacık Toki kura sonuçları

Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Youtube, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi noter huzurunda yapılmıştır. Ayrıca kura sonuçlarına web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Sonuçlara en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Konut Belirleme Kurası 28 Eylül 2021 tarihinde Salı günü korona virüs tedbirleri nedeni ile seyircisiz olarak gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Tokat Turhal Kayacık Toki kura çekilişi saat 11:00’de başlamıştır.

Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Kayacık Toki kura çekilişi canlı yayını

Kura listesine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version