Kategoriler
Proje Haberleri

Tokat Yeşilırmak Konutları teslime hazırlanıyor

Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Denge İnşaat tarafından inşa edilmektedir. Tokat Yeşilırmak Konutları konut projesinde inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Tokat konut projesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler fiber internet altyapısı, ısıcam, görüntülü diafon, asansör gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Proje kapsamında yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, fitness spor salonu, hamam, kamelyalar, kapalı otopark gibi donanımlara yer verilmiştir. Tokat Yeşilırmak Konutları konut projesinde yaşam başlamak üzere olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 160 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda projede sınırlı sayıda daireler satışa sunulmuştur.

Tokat Yeşilırmak Konutları fiyatları ne kadar?

Tokat konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında kişiye özel ödeme seçenekleri ve peşin ödemelerde avantajlı indirim oranları sunulmaktadır.

Tokat Yeşilırmak Konutları nerede yer alıyor?

Konut projesi Merkez Karşıyaka Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehrin merkezinde ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir. Bunun dışında okul, spor salonu, market, üniversite gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0356 213 22 60 ve 0505 515 61 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version