Kategoriler
Toki Haberleri

Toki 1 milyonuncu konutu teslim etti

2003 yılından bugüne kadar TOKİ evi olmayan dar gelirli ailelere yardım amaçlı toplu konut inşaat projelerini üstlenmiştir. Şimdi ise TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmiştir. Vatandaşlara az peşinatlı, düşük faizli ve uzun vadeli evler sunan TOKİ bugün 1 milyonuncu konut teslim ediyor. Bu teslim sürecinin tören ile gerçekleştirileceği bilinmektedir. Detaylı bir araştırma ile bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Toki 1 milyonuncu konutu teslim etti

TOKİ 1 milyonuncu anahtarı 7 Temmuz Çarşamba günü Ankara Sincan’da bir tören ile sahipleri ile buluşturmustur. 1 milyonuncu konut anahtarının, törene katılımı planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmiştir. Aynı zamanda canlı bağlantıyla 7 bölgenin her birinde bir TOKİ projesine bağlanacaktır. Kocaeli’den Konya’ya, Burdur’dan Kars’a, Denizli’den Diyarbakır’a ve Giresun’a kadar ülkenin dört bir yanında inşası tamamlanan projelerimizin bugün resmi açılışı yapılacaktır. TOKİ vasıtasıyla 44 ildeki 79 tarihi kent merkezini yenilediklerini belirten Erdoğan, aynı şekilde 30’dan fazla sanayi alanını şehir dışında inşa ettikleri modern ve geniş alanlara taşıdıklarını dile getirmiştir. Aynı zamanda bağlanılan yerlerde de anahtar teslimi ve kurdele kesimi yapılması planlanmaktadır. Sizlerde bu konut teslimi takip edebilirsiniz.

Tören İle TOKİ 1milyonuncu Konutunu Teslim Ediyor

TOKİ’nin günümüzün ekonomik koşuluyla ev almak isteyen kişilere büyük katkı sağladığı bilinmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın direktifleriyle 2003’te başlatılan konut üretim seferberliği ile TOKİ aktif hale getirilmiştir. Ayrıca TOKİ tarafından yapılan projelerde insanların toprakla buluştuğu bir alan planlanmıştır. Aynı zamanda aile, komşuluk ve dayanışma kültürünü artıran bir yapı için çalışmalar sürmektedir.

Bu şekilde TOKİ’nin 1 milyonuncu konut projesinin teslimi hakkında genel bilgi sahibi olmak mümkündür. Tören ile gerçekleştirilecek bu teslim sürecinin tarihi bellidir.

Daha fazla günce haber için tıklayınız.