Kategoriler
Toki Haberleri

Toki 142 iş yeri ve 17 konutu satışa çıkardı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından toplam 159 adet taşınmaz “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

16 ilde yer alan taşınmazlardan 142 tanesi iş yeri ve 17 tanesi ise daireden meydana geliyor. İhalede yer alan 142 adet iş yerinde fiyatlar ise 35 bin TL’den başlıyor. İhalede yer alan daireler ise 79 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Adıyaman Besni, Aksaray Güzelyurt, Bolu Mudurnu, Diyarbakır Kayapınarı, Erzincan Kavakyolu – Merkez, Giresun Merkez, Hatay Yayladağı, İstanbul Bahçeşehir, İzmir Çeşme, Karaman Merkez, Kocaeli Kandıra, Rize Merkez, Sakarya Sapanca – Taraklı, Sivas Şarkışla – Zara, Yozgat Aydıncık, Zonguldak Gökçebey illerinde yer alan taşınmazlara yüzde 25 peşin ve 120 ay vade ile sahip olmak mümkün.

Ayrıca Adana Yüreğir, Afyonkarahisar Dinar, Çorum Alaca – Kargı, Gaziantep Şehitkamil, Kayseri İncesu, Kırıkkale Bahşili, Malatya Merkez, Sivas Merkez, Trabzon Akçaabat – Vakfıkebir’de yer alan dairelere ise yüzde 12 veya 25 peşinat ve 120 ve 180 ay vade ile sahip olmak mümkün olacak.

Satışa sunulan taşınmazlardan iki tanesi ise Rize ve Karaman’da yer alan Alışveriş Merkezi olup bu alışveriş merkezleri yüzde 25 peşin ve 120 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Açık Artırma 15 Ağustos 2017, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli/ İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca www.turyap.com.tr internet adresinden canlı yayınla teklifler alınabilecek.

Detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satış listesine ulaşmak için tıklayınız….

Tasinmazhaber.Com