Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

TOKİ 32 ilde 278 arsa satışı gerçekleştirecek

Toki 32 ilde 278 arsa satışı gerçekleştirecektir. Aynı zamanda Ankara, Çankaya’da yer alan 2 adet mesken de kiraya sunacağını Toki tarafından açıklamıştır. Bu satışa sunduğu yerlerin arasında Ankara, İstanbul ve İzmir de bulunmaktadır.

TOKİ’nin Açık Arttırma ile Satışa Sunduğu Evler

TOKİ genel habere göre Muhammen bedeli 1 milyar 589 milyon 525 bin lira civarındadır. Toplam büyüklüğü 1 milyar 584 milyon 608 bin metrekare civarındadır. Aynı zamanda Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ayrıca Van’da 278 tane arsayı açık arttırma ile sunacaktır.

TOKİ 32 İlde 278 Arsa Satışı Hakkında

Satışa sunulan arsalardan Ankara Sincan Saraycık’ta yer alan arsalar akaryakıt, konut ve ticaret alan imarlıdır. Aynı zamanda Afyonkarahisar’da yer alan arsalar tarım ve hayvancılık tesisi imarlıdır. Aksaray merkezinde yer alan arsalar ticaret alanı imarlıdır. Diyarbakır Sur’da yer alan arsalar konut alanı imarlıdır. Ayrıca İstanbul’da yer alan arsalar ticaret konut ve rekreasyon alanı imarlıdır. İzmir’de yer alan arsalar sanayi depolama alanı imarlıdır. Kırklareli’nde yer alan arsalar tarımsal niteliği korunacak alanlar imarlıdır. Ayrıca Konya’da yer alan arsalar et ve süt ürünleri entegre tesis alanı imarlıdır. Bu şekilde TOKİ satışı hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda bu satış yapılan arsaların çevresindeki alanlar hakkında da bilgi sahibi olmanız mümkündür. Genel bilgi sahibi olarak da 9 – 10 tarihi arasında bu açık arttırmaya katılabilirsiniz. Saat 10.30 ve 14.00 arasında satın alma işlemini gerçekleştirmek, açık arttırmaya katılmak mümkün olmaktadır.

TOKİ 32 İlde 278 Arsa Peşinatı ve Vadesi

Sanayi, konut, ticaret, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanlarının ayrıca akaryakıt istasyon alanlarının niteliğinde bulunan arsalar alıcılar tarafından yüzde 25 peşinat ile ve 60 ay vade ile sahip olunabilir. Bu şekilde peşinat ve vadeyi öğrenerek bu açık arttırmaya katılabilirsiniz.

Toki’nin bu arsa ihalesi hakkında genel bilgileri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Bu açık artırma 9 ile 10 Haziran 2021 tarihleri arasında saat 10.30 ve 14.00 da 4 oturum şeklinde yapılacaktır. Bu açık arttırmaya katılarak Toki’de satılan arsaları inceleyebilirsiniz.

Diğer ihale haberleri için tıklayınız…