Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Adana Sarıçam ve Yüreğir teslimleri başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adana İli, Yüreğir İlçesi, Havutlu Mahallesi’nde hayata geçirilen  Adana Yüreğir Havutlu Toki Evleri projesi ile Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi’nde hayata geçirilen Adana Sarıçam Buruk Toki Evleri projesinde teslim süreci başladı.

Teslimler 17 Şubat 2020 tarihinde başladı

Toplam 283 adet dairenin yer aldığı Adana Yüreğir Havutlu Toki Konutları projesinde daire teslimlerine başlandı. Toplam 283 adet dairenin yer aldığı Adana Sarıçam Buruk Toki Konutları projesinde de konut teslimlerine başlandı. Toplu konut projelerinde teslimler 17 Şubat 2020 tarihinde Pazartesi gününden itibaren başlamış durumda. Teslimler 17 Şubat 2020 tarihi ile 28 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Adana Yüreğir Havutlu Toki Evleri projesinden daire satın alan vatandaşlar KDV ödemesi yapmak için teslim tarihinde T. Halk Bankası A.Ş. Yüreğir şubesinde hazır bulunmaları gerekiyor. Adana Sarıçam Buruk Toki Evleri projesinden daire satın alan vatandaşlar KDV ödemesi yapmak için teslim tarihinde  T. Halk Bankası A.Ş. Sarıçam şubesinde  hazır bulunmaları gerekiyor.

Adana, Yüreğir, Havutlu Mahallesi’nde yer alan projede konut teslimleri Peta Müşavirlik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Adana, Sarıçam, Buruk Mahallesi’nde yer alan projede konut teslimleri ise yine Peta Müşavirlik İnş. A.Ş tarafından projenin şantiyesinde gerçekleştirilecektir. Projelerde yer alan dairelerin teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacak. Dairelerini teslim alan vatandaşların ilk taksit ödemeleri 2020 yılı Mart ayında başlayacak.

Konutlar için ödenmesi gereken Katma Değer Vergisi tutarının nakit olarak yapılması gerekiyor.

Konut teslim alırken gerekli olan belgeler

1) Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı)
2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin konut alıcısında bulunan nüshası
3) Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi
4) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura

Toplu konut projeleri ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.