Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Aksaray Cumhuriyet emekli kura sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aksaray İli, Merkez İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirilen Toki Aksaray Cumhuriyet (Zafer) mahallesi Emekli konutları projesinde kuralar çekildi.

Toplam 655 adet dairenin yer aldığı Toki Aksaray Cumhuriyet mahallesi konutları projesindeki ilk olarak 278 adet emekliler için ayrılan dairenin kura çekilişi 03 Ocak 2018 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda saat 11:00’de gerçekleştirildi.

Daha sonra Toki Aksaray Cumhuriyet mahallesi 377 adet dairenin yer aldığı ve 7.341 adet başvurunun yapıldığı konutların kura çekilişi gerçekleşti.

Toki Aksaray Cumhuriyet mahallesi konutları projesindeki yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile veya yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

1+1, 2+1 tip dairelerin yer aldığı Toki Aksaray Zafer mahallesi konutları projesinde 1+1 daireler 288 TL’den başlayan taksitlerle, 2+1 daireleri 435 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuldu.

Toki Aksaray Zafer mahallesi konutları projesinde dairelerin dışında ayrıca dükkânlar, parklar, peyzajı ve sosyal alanlar da yer alıyor.

Toki Aksaray Zafer mahallesi emekli 1+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Toki Aksaray Zafer mahallesi emekli 2+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Toki Aksaray Zafer mahallesi alt gelir 1+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Toki Aksaray Zafer mahallesi alt gelir 2+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Toki Aksaray Zafer mahallesi ortak gelir kura sonuçları için tıklayınız…