Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Antalya Muratpaşa millet bahçesi ihalesi yapıldı

İhale Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirildi. Söz konusu millet bahçesi Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Bahçelievler Mahalesi’nde yer almaktadır. Toki Antalya Muratpaşa millet bahçesi ihalesi ardından ihaleyi kazanan firma tarafından projeye başlanacaktır.

Toki Antalya Muratpaşa millet bahçesi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesi ile hayata geçirilecek olan projenin ihalesi 26 Ağustos 2021 gerçekleştirilmiştir. Millet Bahçesi ve alt yapısı ile ilgili ihale 26 Ağustos 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Söz konusu ihale Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi olarak tanımlanmaktadır.

Millet Bahçesi ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilmiştir. İhaleye konu işe sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içerisinde başlanması planlanmaktadır. Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin yer teslimin yapıldıktan sonra 400 takvim gününde bitirilmesi planlanmaktadır.

Millet bahçesi projesinde neler var?

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 39 bin 982 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilecektir. Ayrıca millet bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, gezinti yolları yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca bisiklet ve koşu yolları gibi sosyal alanlar da projede yer almaktadır. Millet bahçesinde ayrıca 1119 ağaç, 13095 çalı, 65 bin 526 metrekarelik yeşil alan yer almaktadır. Bunların dışında egzersiz alanları, spor alanları, basketbol sahası ve bisiklet parkuru da bulunmaktadır.

Tema bahçeleri ve piknik alanlarının yer aldığı millet bahçesi projesi 22.470,35 metrekare inşaat alanına sahiptir. Projeyle ilgili soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer İhale haberleri için tıklayınız….