Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi ihalesi yapıldı

Toplu işyeri projesinin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılmıştır. Yapılan ihale sonucu ihaleyi kazanan firma belli olmuştur. İhaleyi kazana firma 405 dükkanın yer aldığı İstanbul Arnavutköy Haraççı Toki Konutları projesini hayata geçirecektir. İstanbul, Arnavutköy, Haraççı Mahallesi’ndeki Toki Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 20 Eylül 2021’de gerçekleştirilmiştir. Proje ihalesi hakkında detaylı bilgi haberimizin devamında yer almaktadır.

Toki’den Arnavutköy’e 405 dükkan

Proje İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir. Sanayi sitesi projesinde 405 adet dükkân, 4 adet ofis binası ve idari bina yer almaktadır. Ayrıca söz konusu ihale 20 Eylül 2021 tarihinde Pazartesi günü Saat: 14:30 yapılmıştır.

Hayata geçirilecek proje için firma sözleşmenin imzalandığı tarihten sonra 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlayacaktır. Firma yer teslimi yapıldıktan sonra projeyi 600 takvim gününde tamamlaması gerekmektedir. 405 adet dükkan, 4 ofis ve 1 idari bina konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. İstanbul Arnavutköy Haraççı Kentsel Dönüşüm Projesi Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi açık ihale usulü ile ihale edilmiştir.

Toki Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

İhale sonucu sitesi içerisinde 405 adet işyeri, 4 adet ofis ve 1 adet idari bina bulunacaktır. Ayrıca ihalesi yapılan projenin alt yapı işleri ve çevre düzenleme işi de yer almaktadır. Yapılan bu ihale  ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer İhale haberleri için tıklayınız….