Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Artvin Yusufeli 3. Bölge 2. Etap ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Artvin İli, Yusufeli İlçesi’nde inşa ettirilecek olan Artvin Yusufeli 3. Bölge 2. Etap Toki ilahesi bugün gerçekleştirildi.

Toplam 221 adet konuttan meydana gelen Artvin Yusufeli 3. Bölge 2. Etap Toki Konutları projesinin ihalesi 24 Eylül 2019 tarihinde Salı günü Saat 14:30’da T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapıldı. Toplu Konut projesinde 221 adet daire dışında ayrıca 8 adet dükkan, semt camii de yer alıyor. Artvin Yusufeli 3. Bölge 2. Etap Toki ilahesi ardından başvuru ve kura çekilişi süreci başlayacak.

İhalesi 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplu konut projesinde konut ve semt camii dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen toplu konut projede iki tip daire seçeneğine yer verilecek. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekiyor. Yer tesliminin ardından ise hemen işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 400 takvim gününde de işin bitirilmesi ve teslim edilmesi gerekiyor.

Artvin Yusufeli 3. Bölge 2. Etap Toki Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 0212 495 40 40 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.