Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Aydın İncirliova ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından inşa ettirilecek olan Aydın İli, Suluova İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Aydın İncirliova Toki Evleri projesinin ilahesi bugün yapıldı.

Toplam 206 adet daireden meydana gelen Aydın İncirliova Toki Konutları projesinin ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde Perşembe günü saat 14:30 da T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde yapıldı.

Proje ile ilgili yapılan ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yapıldı.

İhalesi bugün yapılan konut projesinde 206 adet dairenin dışında ayrıca 1 adet Cami ve 4 adet ticari ünite ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 550 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Aydın İncirliova Toki projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.