Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Balıkesir Bigadiç kura sonuçları belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir İli, Bigadiç İlçesi’nde inşa ettirilen Toki Balıkesir Bigadiç Konutları projesinde yer alan daireler için kura töreni yapıldı.

Toplam 322 adet dairenin yer aldığı Toki Balıkesir Bigadiç evleri projesindeki 213 adet dairenin kuralı çekildi. Konut belirleme kurası 02 Mayıs 2019 Perşembe günü saat: 11:00’da Bigadiç Burcu Cafe’de noter huzurunda gerçekleştirildi.

İhalesi 3 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Toki Balıkesir Bigadiç Evleri projesinde alt gelir ve orta gelir grubunda yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğinden meydana geliyor. Projede ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Projedeki dairelerin 163 tanesi 2+1 tip dairelerden, 50 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projede yer alan konut blokları zemin kat+ 2 normal katlı ve zemin kat + 3 normal katlı olarak tasarlandı. Binalar yöresel mimari ve eksi Türk evleri göz önünde bulundurarak tasarlandı. Konut projesi içerisinde cami, spor ve oyun alanları, parklar ve peyzaj alanları bulunuyor.

Toki Balıkesir Bigadiç Konutları projesinde yer alan toplam 398 adet dairenin kura sonuçları TOKİ’nin web sitesinden kura sonuçlarını Hak Sahibi Kimlik No’sunu girerek öğrenmek mümkün.

Tel: 444 86 54