Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Balıkesir Dursunbey Üçeylül ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi, Üçeylül Mahallesi’nde ihalesi yapılarak inşa ettirilecek olan Balıkesir Dursunbey Üçeylül Toki ilahesi bugün gerçekleştirildi.

Toplam 160 adet dairenin yer alacağı Balıkesir Dursunbey Üçeylül Toki Konutları projesinin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde Çarşamba günü Saat 14:30’da T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapıldı. Toplu Konut projesinde 160 adet daire dışında ayrıca 1 adet büfe de yer alıyor. Balıkesir Dursunbey Üçeylül Toki ilahesi ardından başvuru ve kura çekilişi süreci başlayacak.

İhalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplu konut projesinde konut ve büfenin dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen toplu konut projede iki tip daire seçeneğine yer verilecek. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekiyor. Yer tesliminin ardından ise hemen işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 500 takvim gününde de işin bitirilmesi ve teslim edilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri ve büyüklükleri

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Bartın Merkez Dallıca Toki Konutları projesinde bulunan  dairelerin  100 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Kalan 60 daire ise 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Başvuru döneminde 2+1 dairelere 500 TL, 3+1 dairelere ise 1.000 TL ödeme yapılacak.

Yatay konseptte inşa edilecek olan Toplu Konut projesindeki konut blokları zemin kat+ 2 normal kat ve zemin kat + 3 normal katlı olarak projelendirildi. Projede parklar, peyzaj, oyun alanları, spor alanları gibi sosyal alanlar yer alacak.

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Toki Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.