Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Bartın Dallıca ihalesi yeniden yapılacak

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bartın İli, Merkez İlçesi, Dallıca Köyü’nde hayata geçirilecek olan Toki Bartın Dallıca Konutları projesinin ihalesinin yeniden yapılacağı bildirildi.

Daha önce 2018 yılı Haziran ayında ihalesi yapılan sonra da iptal edilen Toki Bartın Dallıca Evleri projesinin ihalesinin yeniden yapılacağı belirtildi. Bartın Ulus Toki konutları kura çekilişinde açıklamalarda bulunan Ak Parti Bartın Millet Vekili Yılmaz Tunç, Bartın, Merkez, Dallıca’da inşa edilecek 423 adet konutun yapım ihalesinde olduğunu ve sıranın bu projeye geldiğini söyledi.

1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelen Toki Bartın Dallıca projesinde yer alan 423 adet dairenin 42 tanesi 1+1 dairelerden, 298 tanesi 2+1 dairelerden, 83 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana gelecek.
Toki Bartın Dallıca Evleri projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 3 normal katlı olarak tasarlandı. Projede konutların dışında ayrıca 16 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer bulunuyor.