Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Bartın Ulus kuraları çekiliyor

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bartın İli, Ulus İlçesi’nde inşa ettirilen Toki Bartın Ulus Evleri projesinde yer alan dairelerin kura çekiliş günü yaklaştı.

Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Toki Bartın Ulus Konutları projesindeki dairelerin hak sahipliği kurası 26 Ocak 2019 tarihinde yapılacak. Projenin kura çekilişi 26 Ocak Cumartesi Günü Ulus Doğa Park Otel Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

320 adet dairenin sahibinin belli olacağı Toki Bartın Ulus Evleri projesi için gerçekleşecek olan kura töreni Ulus Belediyesi’nin Facebook sayfasından da canlı yayınlanacağı belirtildi. Projede dairelerin dışında ayrıca 1 adet 5 işyerinden meydana gelen ticaret merkezi ve 1 adet camii de yer alıyor.

Toki Bartın Ulus Konutları projesinde yer alan dairelere yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ile ödeme yaparak sahip olma fırsatı sunuluyor. Emekli vatandaşlara konut sayısının yüzde 25’i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecek.