Kategoriler
Gündem Toki Haberleri

TOKİ bölgesi dezenfekte edildi

İlk olarak Çin’de ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Koronavirüs salgını için önemler alınmaya devam ediyor.

Birçok bölgede hayatı durma noktasına getiren Koronavirüs salgını bilindiği üzere ülkemizde de yayılmaya başladı. Bazı sektörlerde çalışmalar askıya alınırken kimi sektörlerde de çalışmalar devam ediyor. Çalışmayı sürdüren kurumlardan biri de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı oluyor.

Belirlenen teslim tarihleri kapsamında hazırlıklarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı elbette bu süreçte önlem almayı da ihmal etmiyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı emin adımlarla çalışmalarına devam ederken belediyeler tarafından da dezenfekte etme işlemi devam ediyor.

Toki bölgesinde dezenfekte çalışmaları başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle temizlik çalışmalarına devam eden bir diğer kurum da Orhangazi Belediyesi oldu. Belediye halihazırda şehirdeki bir çok noktada dezenfekte çalışmaları yapılmaktaydı. Buna ek olarak çalışmaların da sürdüğü TOKİ bölgesindeki caddelerde de temizlik ve dezenfekte çalışmaları uygulandı.

Bu sabah saatlerinde Orhangazi Belediyesi tarafından TOKİ bölgesinde bulunan tüm sokak ve caddeleri yıkandı. Söz konusu olan dezenfekte çalışmaları Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gönderilen ekiplerce yapıldı. Çalışmaların tüm hızıyla aralıksız olarak devam ettiği bildirilirken, ilaçlama çalışmalarının da uygulanacağının altı çizildi.

Tüm dünyayı kabusa çeviren Covid 19 salgınına karşı tedbirleri en üst seviyeye çıkaran kurumlardan bir diğeri de Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu. Belediye özellikle dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ulu Cami ile Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen Atatürk Caddesi’nde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.