Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Burdur millet bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toki tarafından Burdur İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan projesinin ihalesi yapıldı. Toki Burdur Millet Bahçesi bünyesinde dinlenme ve yeşil alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde millet kıraathanesini de yer almaktadır. Ayrıca projenin ihalesi de 26 Temmuz 2021, Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir. Yapılan ihale çerçevesinde millet bahçesine ait sosyal alanlar da yer almaktadır.

Toki Burdur Millet Bahçesi içinde 2 bin 153 ağaç olacak

Söz konusu proje içerisinde çocuk oyun alanları, tenis kortları, spor sahaları, seyir alanları, gezinti yolları, okçuluk ve atçılık alanları da bulunmaktadır. Ayrıca millet bahçesinde 2 bin 153 ağaç ve yeşil alanlar da yer almaktadır.

Proje içerisinde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler bahçesi, 75 bin 590 çalı bulunacaktır. Böylece projenin toplam ihale alanı ise 126 bin 540 metrekare olmaktadır. Millet bahçesi içerisinde yürüyüş parkuru ve bisiklet yolları bulunacaktır. Doğa yürüyüş alanları ile daha çok yeşille iç içe olan vatandaşlar huzur içinde zaman geçirebilecekler.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…tıklayınız…