Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Elazığ Emekli konutları ihalesi yapıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Elazığ İli, Merkez İlçesi, Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Emekliye İkinci Bahar kapsamındaki Toki Elazığ Emekli konutları projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Toplam 665 adet dairenin yer aldığı Toki Elazığ Emekli konutları projesinin ihalesi 5 Haziran 2018, Salı günü yapıldı. Emekliye İkinci Bahar kapsamındaki projede konutların dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Toki Elazığ Emekli konutları projesindeki konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olarak projelendirildi. Projedeki dairelerin 566 tanesi 2+1 ve 99 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

8 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek 700 adet dairenin yer aldığı Emekli Konutları projesinde Emekliye İkinci Bahar kapsamında toplam 1.365 adet daire ihaleye çıkmış olacak.

Yerel mimari ile modern mimarinin sentezlendiği Toki Elazığ Emekli konutları projesinde park, peyzaj alanı, spor ve oyun alanları yer alıyor.