Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Erzincan İliç kura sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan ili, İliç ilçesinde hayata geçirilen Toki Erzincan İliç ve Akyazı konutları projesinde kuralar çekildi.

Toplam 263 adet dairenin yer aldığı Toki Erzincan İliç evleri projesinde yer alan dairelerin kura çekilişi 23 Ağustos 2017 Salı günü gerçekleştirildi. Projede 263 adet dairenin dışında ayrıca bir ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Erzincan Akyazı’da hayata geçirilen Toki Erzincan Akyazı konutları projesinde yer alan toplam 89 adet dairenin de konutun hak sahipleri, gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Toki Erzincan İliç konutları projesinde yer alan 263 adet dairenin 117 tanesi 2+1, 146 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Toki Erzincan İliç evleri projesinde geleneksel Erzincan’da yer alan konutlarındaki mimari cephe anlayışının bu projede uygulanmasına özen gösterildi.

Toki Erzincan İliç ve Akyazı evleri projesinde yer alan konutları kura sonuçları açıklandığından kura listesi Tasinmazhaber.Com’da olacak.

Tasinmazhaber.Com