Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Hatay İli, İskenderun İlçesi, Düğünyurdu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu ihalesi gerçekleştirilmiştir. İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2. Etap 486 adet konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecektir. Projeyi ihaleyi kazanan firma gerçekleştirecektir.

Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu ihalesi gerçekleşti

Toplam 486 adet dairenin yer aldığı Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu ihalesi bugün gerçekleştirildi. Konut projesinin ihalesi 02 Ağustos 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:30’da yapılmıştır. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) Toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 486 adet daire yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır. Projede ayrıca bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları da yer almaktadır. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 550 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekmektedir.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmesi beklenmektedir. Bu iki tip dairenin ise 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçenekleri olması beklenmektedir. Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu Konutları projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması bekleniyor. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toki Hatay İskenderun Düğünyurdu Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer ihale haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version