Kategoriler
Toki Haberleri

Toki İndirim Kampanyası için yoğun ilgi

TOKİ olarak yaptığı erken ödeme kampanyalarına göre 11 bin 768 kişinin katılımı gösterdiğini görüyoruz. Bu katılım gösteren kişilerde yüzde yirmi indirimden faydalandığını da bilmek gerekir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olan Toki indirim kampanyası düzenlediği borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarında yüzde 20 indirim kampanyası gelmiştir. Bu kampanyaya 11 bin 768 kişi katılmıştır.

Kampanyaya yoğun ilgi

21 Nisan ve 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bu kampanyaya yoğun bir ilgi gösterilmiştir. Kampanya 9 bin 631 vatandaş bütün borçlarını kapatarak tapularını almaya hak kazanmıştır. Kampanyaların bütün borç bakiyesini kapatılmayacak olan vatandaşlar da yararlanmıştır. Borç bakiyesinin yüzde yirmi beşinden en az olmamak şartı ile 2 bin 137 kişinin yaptıkları bu peşin ödeme sayesinde yüzde yirmi indirim kampanyasından yararlanılmıştır. Böylelikle kısmı ödemelerle birlikte toplam 11 bin 768 vatandaş bu kampanyadan yararlanma fırsatı yakaladı.

Toki İndirim Kampanyası vatandaşların yoğun ilgisi

İndirim kampanyasında kapatılan bu borçların yüzde 95’i banka kredisi kullanılmadan kişisel tasarruflar ile kapatılması sağlanmıştır. Genel olarak bu Toki indirim kampanyası oldukça fazla kişi katılım göstermiş ve ilgisini belli etmiştir. 9 bin 631 vatandaş bu borçlarını kapatarak tapularını almaya hak kazanmıştır. Kampanyanın getirdikleri ile birlikte oldukça fazla kişi bu kampanyadan yararlanarak bir indirim dahilinde kampanyadan faydalanmışlardır. Buna göre TOKİ yaptığı bu indirim kampanyaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmıştır. Detaylı bir inceleme ile bu kampanya detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. TOKİ indirim kampanyaları kapsamında yoğun bir ilgi gösterildiği görülmektedir. Vatandaşlar bu kampanyaları sıkı takip etmiş ve katılım göstermiştir.

Bu şekilde TOKİ yaptığı kampanyalar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha sonra yapacağı kampanyalardan da bu şekilde haberdar olabilirsiniz. Çevre ve Şehircilik bakanlığına bağlı olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yani TOKİ düzenlediği bu kampanya ile oldukça fazla kişi erkenden tapu sahibi olmuştur. TOKİ indirim kampanyaları bu şekilde detaylı bir şekilde açıklanarak bilgi sahibi olunabilir ve Toki’nin yaptığı genel kampanyaları da güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…