Kategoriler
Proje Haberleri

Toki Isparta’nın Keçiborlu ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yeni bir kentsel dönüşüm projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Söz konusu olan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi bu kez Isparta iline bağlı bulunan Keçiborlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Bahsi geçen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 2 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Söz konusu olan ihale kapsamında cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri ve ticaret merkezi de bulunuyor. Projede mimari olarak yatay bir anlayış sergileniyor.

Söz konusu olan projede toplamda 167 konutun ihalesi gerçekleştirildi. Bu konutlardan 47 tanesi 2+1 olarak tasarlandı. 112 adet konut ise 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların sayısı ise 8 adet olarak belirlendi.

Isparta ilinin Keçiborlu ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında sosyal donatı ve alanlara büyük önem veriliyor. Kapalı ve açık otoparkların yanı sıra proje kapsamında alışveriş alanları, bisiklet yolları da bulunuyor.