Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki İstanbul Silivri Alipaşa 1. ve 2. etap ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Silivri İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toki İstanbul Silivri Alipaşa projesinin 1. ve 2.etap ihaleleri yapıldı.

Toki İstanbul Silivri  Alipaşa 1. etap projesinde toplam 598 adet daire yer alıyor. Toki İstanbul Silivri Alipaşa 2. etap projesinde ise 758 adet daire yer alıyor.

Silivri 1. etap projesinin ihalesi 3 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi. Projede 598 adet dairenin dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Silivri 2. etap projesinin ihalesi 4 Ekim 2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Projede 758 adet dairenin dışında ayrıca 24 dükkân, okul ve cami inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Toki İstanbul Silivri  Alipaşa 1. etap projesinde yer alan dairelerin 488 tanesi 2+1 dairelerden, 110 tanesi de 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle harmanlayarak tasarlanan projede ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, söveler, kat silmeleri, geniş balkon ve pencereler olacak şekilde projelendirildi.

Her iki proje ile Silivri’de dükkânları, okulu, camisi, spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak güvenli ve modern yeni bir cazibe merkezi oluşacak.