Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki İstanbul Silivri Alipaşa ilahesi yapıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul ili, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toki İstanbul Silivri Alipaşa Evleri projesinin 1. etap ihalesi gerçekleştirildi.

Toplam 598 adet dairenin yer aldığı Toki İstanbul Silivri Alipaşa Evleri 1. etap projesinin ihalesi 28 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleştirdi. Projenin 1. etabında dairelerin dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Toki İstanbul Silivri Alipaşa Evleri 1. etap projesinde yer alan konut bloklarında 488 tane 2+1 tipinde daireler ve 110 tane de 3+1 tipinde daireler yer alacak.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği projede ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, söveler, kat silmeleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.

Toki İstanbul Silivri Alipaşa Evleri projesinin 2. etabının ihalesi ise 5 Nisan 2018 tarihinde yapılacak.

Toki İstanbul Silivri Alipaşa Evleri projesinin ikinci etabında ise 758 adet daire yer alıyor. Projede 758 adet dairenin dışında ayrıca 24 adet ticari ünite, okul ve cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.