Kategoriler
Toki Haberleri

Toki İstanbul Silivri Alipaşa kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yatay Şehirleşme ile Yükselen Türkiye projesi kapsamında İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde 1. ve 2. etap olarak hayata geçirilen İstanbul Silivri Alipaşa Toki Konutları projesinde kura çekilişi yapılıyor. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Toki İstanbul Silivri Alipaşa kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde 1. etap ve 2. etap olarak inşa edilen İstanbul Silivri Alipaşa Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10:00’da başladı. Hayata geçirilen proje  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Projede yer alan 904 adet 2+1 tip konutlara 894 adet başvuru olup konut belirleme kurası gerçekleştirilecektir. 326 adet 3+1  konut için ise toplam 311 adet başvuru yapılmış olup bu konutlar için de konut belirleme kurası gerçekleştirilecektir. Projedeki 2+1 tip dairelere hiç peşinat ödemeden 180 ay veya 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

İstanbul Silivri Alipaşa Toki Konutları projesinde kura çekilişi 01 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10:00’da başladı. Proje Yatay Şehirleşme ile Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişini canlı olarak izlemek için tıklayınız.

Toki İstanbul Silivri Alipaşa kura sonuçları

Yatay Şehirleşme ile Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini canlı izlemek için tıklayınız…

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.