Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kayabaşı Kayapark 1. etap ihalesi 7 Eylül’de

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul ili, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek olan Kayapark birinci etap ihalesi 7 Eylül 2017 tarihinde yapılacak.

Başakşehir Kayabaşı’nda hayata geçilecek olan 1,5 milyon metrekare alana sahip Kayapark projesinin birinci etap rekreasyon alanı ihalesi 7 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30’da düzenlenecek.

Kayapark projesi kapsamından Kayapark 1. etap rekreasyon alanı işi dışında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Kayaşehir Vadisinde hayata geçirilecek yeşil alan 5,5 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre genişliğinde olacak.

Kayaşehir merkezinden Fenertepe’ye doğru uzanacak sahada, koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesislerin bulunacak.

İki adet biyolojik göletin yer alacağı Kayaşehir parkı 4 etap halinde inşa edilecek. Projenin birinci etabı toplam 338 bin 803 metrekare alana sahip.