Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Kayseri İncesu Aksu Bağları ve Örenşehir kura sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri ili, İncesu ilçesi, 4. etap Aksu bağları ve Örenşehir’de hayata geçirilen Toki Kayseri İncesu 4. etap Aksu Bağları konutları ile Toki Kayseri İncesu Örenşehir konutları projelerinin kura çekilişi yapıldı.

Kayseri ili,İncesu İlçesi, Örenşehir Mahallesi’nde 200 adet daire, Aksu Bağları Mahallesi’nde 643 adet daire olmak üzere toplam 843 adet dairenin yer aldığı projelerin hak sahipliği kura çekilişi 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirildi.

17 Ekim 2016 Pazartesi günü ihalesi yapılan ve inşaat çalışmalarına başlanan Toki Kayseri İncesu 4. etap Aksu Bağları konutları ile Toki Kayseri İncesu Örenşehir konutları projelerinin 843 adet dairenin dışında ayrıca 3 cami, 3 ticaret merkezi ve 1 sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Kayseri ili, İncesu ilçesinde inşa edilen Toki Kayseri İncesu 4. etap Aksu Bağları konutları ile Toki Kayseri İncesu Örenşehir konutları projelerinde yer alan konut blokları zemin kat + 2 normal katlı olarak inşa edildi. Projede yer alan dairelerin 673 tanesi 2+1, 170 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Toki Kayseri İncesu 4. etap Aksu Bağları konutları ile Toki Kayseri İncesu Örenşehir konutları projelerinde dükkanlar, parklar, peyzaj alanı ve sosyal alanlar yer alıyor.

Toki Kayseri İncesu Aksu Bağları konutları kura sonuçları için tıklayınız….

Toki Kayseri İncesu Örenşehir konutları kura sonuçları için tıklayınız….

Tasinmazhaber.Com