Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kırşehir Çiçekdağı ihalesi yapıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir İli, Çiçekdağı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Kırşehir Çiçekdağı Toki Evleri projesinin ihalesi yapıldı.

Toplam 127 adet konutun yer verildiği Kırşehir Çiçekdağı Toki Evleri projesinin ihalesi 25 Temmuz 2018, Çarşamba günü gerçekleştirildi. Projede 127 adet konutun dışında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

7 konut bloğundan meydana gelen Kırşehir Çiçekdağı Toki Evleri projesindeki konut blokları zemin kat + 3 normal katlı olarak inşa edilecek. Projedeki dairelerin 47 tanesi 2+1 ve 80 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor.

Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak inşa edilecek olan Kırşehir Çiçekdağı Toki Evleri projesinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü cephe kaplamaları, dekoratif pencereler yer alacak.

Yöresel mimari dikkate alarak tasarlanan Kırşehir Çiçekdağı Toki Evleri projesinde konut ve ticari ünitelerin dışında cami, spor alanları, oyun alanları, parklar, peyzaj alanları da yer alacak.