Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kocaeli Dilovası ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından inşa ettirilecek olan Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Kocaeli Dilovası Toki Evleri projesinin ilahesi gerçekleştirildi.

Toplam 429 adet daireden meydana gelen Kocaeli Dilovası Toki Konutları projesinin ihalesi dün gerçekleştirildi. İhale 02 Aralık 2019 tarihinde Pazartesi günü saat 14:30’da gerçekleştirildi. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde gerçekleştirildi.

İhalesi gerçekleştirilen toplu konut projesinde 429 adet konutun dışında ayrıca 1 adet camii, 14 ticari üniteden oluşan ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin yerel mimari uygulamalarından biri olan Kocaeli Dilovası Toki Konutları, geleneksel ve modern mimarinin izlerini bir araya getiren kurgusuyla şehrin yerel değerlerini geleceğe taşıyor. Az katlı mimarisi ile dikkat çeken projede konut blokları Zemin kat + 4 Normal katlı ve Zemin kat + 5 Normal katlı olacak şekilde projelendirildi.

Toplu Konut projesinde yer alan dairelerin 301 tanesi 2+1 tipindeki dairelerden, 128 tanesi ise 3+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Proje içerisinde konutların dışında spor alanları, oyun alanları, parkı alanları, peyzaj alanları gibi  alanlara da yer veriliyor.

Kocaeli Dilovası Toki Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.