Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kocaeli Gölcük ihalesi yapıldı

Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Sivritepe Rezerv Alanı’nda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Kocaeli Gölcük konutları projesinin ihalesi yapıldı.

Kentsel Dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan toplam 541 adet konut ve 14 adet ticari üniteden meydana gelen Toki Kocaeli Gölcük konutları projesinin ihalesi 9 Mayıs 2017 Salı günü gerçekleştirildi.

Toki Kocaeli Gölcük konutları projesinde 541 adet konut ve 14 adet ticari ünitenin dışında ayrıca cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Toki Kocaeli Gölcük konutları projesinde yer alan konut blokları Zemin kat+4 Normal katlı olarak inşa edilecek. Projedeki konutların 325 tanesi 2+1 ve 216 tanesi ise 3+1 tipinde inşa edilecek.

Mahalle konseptine uygun olarak hayata geçirilecek olan Toki Kocaeli Gölcük konutları projesinde hak sahipleri için dükkânları, camisi, parkı, peyzajı ile çağdaş standartlarda kaliteli bir yaşam alanı oluşturulması amaçlandı.

Tasinmazhaber.Com