Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Kocaeli Yarımca 496 Konut ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yani TOKİ Kocaeli Yarımca ilçesinde 496 konutluk bir ihale başlanmaktadır. Gelir düşük olan insanların ev sahibi olması amacıyla çalışmalar yürüten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni projesini sahipleri ile buluşturacaktır. Bakanlığa bağlı olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli’nin Yarımca ilçesinde 496 konutluk bir ihale gerçekleştirecektir. TOKİ’nin Kocaeli’nde gerçekleştireceği halin detaylarıyla ilanda yayınladığı da bilinmektedir.

TOKİ’nin Gerçekleştireceği İhale İlanı

TOKİ yeni projesinin yeri olan Kocaeli’nde bir ihale gerçekleştirecektir. Sözleşmenin imzalandığı tarihten 10 gün sonrası için teslimi yapılacağı bilinmektedir. İhale 06.07.2021 tarihinde saat 14.00 da gerçekleşecektir. Hale komisyonunun toplandığı yer ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığının toplantı salonudur. Aynı zamanda katılabilme şartları ve istenilen belgeler içinde yeterlilik değerlendirilmesi uygulanacaktır. Buna bağlı olarak bazı kriterler verilmiştir. İhaleye katılabilmek için bazı sayılı belgeler ve yeterlik ürünler için fiyat dışı unsurlar ilişkin bilgileri teklifleri kapsamında söylemeleri gerekmektedir. Ayrıca teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri olması gereklidir. Gerçek bir kişi olması ve Noter tasdikli imza beyannamesi de gereklidir. Sizler bu ihaleye katılarak kolay bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Kocaeli Yarımca İhalesine Katılmak İçin Gerekli Kriterler

Belirli kriterlere uyarak ve bunları belgelendirerek bir ihale katılabilirsiniz. Yeterli sağlayıp sağlanmadığına bakılmaktadır. Siz de bunun sonucunda ihale katılabilirsiniz. Sizlerin iş hacmini gösteren belgelere ihtiyaç vardır. Bunun içinde toplam cironuzu gösteren gelir tablosu veya yapım işleri cirosunu gösteren belgeler gereklidir. Aynı zamanda mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması için de gerekli kriterler gereklidir. Bunun için de iş deneyim belgeleri öne sunulabilir. Benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılabilecek mühendislik ve mimarlık bölümleri önemli bir kriterdir. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işlerdir.

Sizler gerekli belgeleri toparlayarak kriterleri uyuduğunuzda Kocaeli Yarımca’da bulunan 496 konutluk proje ihalesine katılım gösterebilirsiniz. Ayrıca gerekli şartları detaylı bir biçimde okuyarak ihalenin tarihi ve saatinde ihaleye kolayca katılabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version