Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Malatya Pütürge kura sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya İli, Pütürge İlçesi, Ağalar Mahallesi’nde ve Pazarcık Mahallesi’nde yer alan Malatya Pütürge Toki Evleri projesinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Pütürge İlçesi, Ağalar Mahallesi’nde 264 adet daire ve Pazarcık Mahallesi’nde 41 adet daire olmak üzere toplam 305 adet dairenin bulunduğu Toki Malatya Pütürge Toki Konutları projesinde hak sahipliği belirleme kura çekilişi 19 Haziran 2018 Salı günü Pütürge Belediyesi Mesire Alanı’nda yapıldı.

İhalesi 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Malatya Pütürge Toki Evleri projesinde dairelerin dışında ayrıca cami, 2 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunmaktadır.

Malatya Pütürge Toki Evleri projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 2 normal kat ve zemin kat + 3 normal katlı olarak tasarlandı. Projede yer alan dairelerin 212 tanesi 2+1 tip dairelerden, 93 tanesi ise 3+1 tip dairelerde meydana geliyor.

Malatya Pütürge Toki Konutları projesindeki 2+1 daireler 343 TL’den, 3+1 daireler ise 699 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

Toki Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi Kura Sonuçları için tıklayınız….

Toki Malatya Pütürge Pazarcık Mahallesi Kura Sonuçları için tıklayınız….