Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Nevşehir Konutları ihalesi yapıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toki Nevşehir Konutları kentsel dönüşüm proje kapsamında 135 konut ihalesi gerçekleşti. Yeni konut üretim çalışmaları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir’de 135 yeni konut ve 18 dükkân projesi ihalesi gerçekleştirdi. TOKİ Nevşehir’de Gazi İlkokul çevresinde kentsel dönüşüm proje kapsamında 135 yeni konut ve 18 dükkân inşa edecek ve projenin ihalesi yapılmıştır.

TOKİ’nin Gerçekleştirdiği İhale Hakkında

Nevşehir’de gerçekleşen proje sözleşmenin imzalandığı tarihten 10 gün sonra teslim edilecektir. İhalenin gerçekleşeceği tarih ve saat belirlenmiştir ve belirlenen tarih ve saate ihale gerçekleştirilmiştir. İhale komisyonunun toplandığı yer ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplantı salonudur. Bu ihaleye katılmak için bazı şartlar ve bazı belgeler gereklidir. Sizler bu belgeleri toparladığımız da gerekli yerlere beyan etmeniz gereklidir. Ayrıca belgeler ve yeterlik kriterleri içinde fiyat da şu unsurlara ilişkin bilgileri de sunmalısınız. Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza belgesi de gereklidir. İhale ile birlikte Gazi İlkokulu çevresindeki yaklaşık 34 bin metrekare alan içerisinde 135 adet konut, 18 adet dükkân ve bir sağlık ocağı yapılacak.

Toki Nevşehir Konutları proje detayları

Sizler bu ihale katılmadan önce gerekli kriterleri uyup uymadığına bakılması gereklidir. Bunun için de bazı belgeler istenir. Bu şekilde sizler belgeleri toparlayarak katılım sağlamalısınız. İhalenin süreci ardından yüklenici firmanın hazırlıklarının tamamlanması ve bölge mimarisine uygun olarak projenin yürütülmesi gerekmektedir. Aynı zamanda Nevşehir’de 135 konut ve 18 dükkân ihalesi bugün gerçekleşecektir. Kriterlere bakarak sizlerle katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca iş deneyim belgeleri de bu belgelerin içerisinde yer alır. Sizler detaylı bir inceleme yaparak bu ihaleye katılabilirsiniz.

Sizler detaylı bir inceleme yaparak ihalenin detaylarını ve son durumu öğrenebilirsiniz. TOKİ’nin Nevşehir’de gerçekleştirilen bu proje kapsamlı ve detaylı bir biçimde yürütülmektedir. Güncel bir biçimde takip etmek mümkündür.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…