Kategoriler
Toki Haberleri

TOKİ Nevşehir’de Proje İhalesi Gerçekleştircek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Nevşehir’de kentsel dönüşüm proje kapsamında 135 konut ihalesi bugün gerçekleştirilecektir. Yeni konut üretim çalışmaları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir’de 135 yeni konut hayata geçirecektir. TOKİ Nevşehir’de Kale etrafı kentsel dönüşüm proje kapsamında 135 yeni konut ve 18 dükkân inşa edecek ve projenin ihalesi bugün saat 11’de yapılacaktır. Resmi internet sitesine de bu şekilde bir ilan verilmiştir.

TOKİ’nin Gerçekleştireceği Proje İlanı Hakkında

Nevşehir’de gerçekleşen proje sözleşmenin imzalandığı tarihten 10 gün sonra teslim edilecektir. İhalenin gerçekleşeceği saat 06.07.2021 tarihinde 11.00 da gerçekleşecektir. İhale komisyonunun toplandığı yer ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplantı salonudur. Bu ihaleye katılmak için bazı şartlar ve bazı belgeler gereklidir. Sizler bu belgeleri toparladığımız da gerekli yerlere beyan etmeniz gereklidir. Belgeler ve yeterlik kriterleri içinde fiyat da şu unsurlara ilişkin bilgileri de sunmalısınız. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri de bu belgelerin içerisindedir. Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza belgesi de gereklidir.

TOKİ Nevşehir’de Gerçekleştireceği Projenin Katılım Şartları

Sizler bu ihale katılmadan önce gerekli kriterleri uyup uymadığına bakılması gereklidir. Bunun için de bazı belgeler istenir. Bu şekilde sizler belgeleri toparlayarak katılım sağlamalısınız. Parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır. İş hacmini gösteren belgeler bunun için gereklidir. İş hacmini gösteren belgeler arasında toplam ciroyu gösteren gelir tablosu veya yapım işleri cirosunu gösteren belgeler vardır. Nevşehir’de 135 konut ihalesi bugün gerçekleşecektir. Kriterlere bakarak sizlerle katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca iş deneyim belgeleri de bu belgelerin içerisinde yer alır. Sizler detaylı bir inceleme yaparak bu ihaleye katılabilirsiniz.

Detaylı inceleme TOKİ’nin resmi sayfasında yayınlanan ilanı inceleyerek yapabilirsiniz. 06.07.2021 tarihinde saat 11’de bu ihaleye katılım göstererek konut projesi kapsamında evinize sahip olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…