Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Silivri Alipaşa 3. etap ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından inşa ettirilecek olan İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toki Silivri Alipaşa 3. etap konut projesinin ilahesi gerçekleştirildi.

İhale nerede yapıldı?

Toplam 483 adet daireden meydana gelen Toki Silivri Alipaşa 3. etap projesinin ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30’da yapıldı. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde gerçekleştirildi.

İhalesi gerçekleştirilen toplu konut projesinde 483 adet konutun dışında ayrıca 8 adet ticari ünite inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri ve büyüklükleri

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Toki Silivri Alipaşa 3. etap projesi toplam 483 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konut blokları zemin kat + 5 normal katlı olarak tasarlandı. Projede geleneksel mimari ile modern mimariden faydalanarak hayata geçirilecek.

Toki Silivri Alipaşa 3. etap projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.