Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Sivas Zara 2. etap 1. bölge ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Sivas İli, Zara İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Toki Sivas Zara 2. etap 1. bölge projesinin ilahesi gerçekleştirildi.

Toki’den Zara’ya 642 adet konut

Toplam 642 adet dairenin yer aldığı Toki Sivas Zara 2. etap 1. bölge projesinin ihalesi bugün gerçekleştirildi. Konut projesinin ihalesi 24 Aralık 2019 tarihinde Salı günü saat 15:00’da yapıldı. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde gerçekleştirildi.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde 642 adet daireden başka ayrıca ticari ünitelerin yer aldığı 2 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 650 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmesi bekleniyor. Toki Sivas Zara 2. etap 1. bölge evleri projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması bekleniyor. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecek.

Toki Sivas Zara 2. etap 1. bölge konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.