Kategoriler
Toki Haberleri

TOKİ Tunceli konutları hak sahiplerine teslim edildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) Tunceli ilinde konut yapımına başlanmıştı. Söz konusu olan 206 konutun yapımı tamamlandı. Bunun ardından ise bahsi geçen konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ tarafından ihtiyaç sahipleri için inşa edilen konutlar çekilen kura ile birlikte elde edilen sonuçlarla alıcılarına teslim edildi. Söz konusu olan konutlar Aktuluk Mahallesi’nde inşa edili. Anahtar teslim töreni de aynı mahallede yapılan törenle gerçekleştirildi.

Gerçekleşen törende konu ile ilgili konuşma yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, “Birkaç yıl önce terörle anılan Tunceli, artık huzur şehri olmuş ve böyle de anılıyor. Tunceli spor, turizm ve kültür şehri oldu.” dedi.

Konuşmasına devam eden Tunceli Valisi Tuncay Sonel, “Burası havası ve suyu ile çok güzel bir yer. Kısa süre içinde binaları bitirdik, varsa eksiklerini de en kısa sürede tamamlayacağız. Birkaç yıl önce terörle anılan Tunceli artık huzur şehri olmuş ve böyle de anılıyor. Tunceli spor, turizm ve kültür şehri oldu. Kentimiz eğitim seviyesi de yüksek bir yer.” dedi.