Kategoriler
Toki Haberleri

Toki Tuzla Aydınlı projesi başlıyor

Konut çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yani TOKİ, Tuzla Aydınlı bir proje gerçekleştirecektir. Yeni konut üretimi çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Aynı zamanda TOKİ Tuzla Aydınlı bir proje gerçekleştireceğini açıklamıştır. İstanbul’un yüzünü güldüren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesi ile 508 yeni konut inşa edeceğini duyurmuştur. Ayrıca proje Tuzla Aydınlı Konaşlı mevkiinde yükselecektir. Sizlerde bu proje sayesinde Tuzla Aydınlı Projesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Proje Kapsamında Alınan Kararlar ve İhale Süreci

Bu konut projesi ile birlikte dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilecektir. Genellikle düşük bütçeli evlerin bulunduğu proje Tuzla Aydın’da gerçekleştirecektir. Ayrıca  TOKİ Tuzla Aydınlı 2021 projesinin ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.30 da yapılacağı duyurulmuştur. TOKİ’nin resmi internet sitesinde ihalenin ilanı yayınlanmıştır. İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii’nde 508 adet konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.30 da yapılacaktır. Şeklinde ilan sitede yayınlanmıştır.

TOKİ’den Ev Alma Şartları Nelerdir? Tuzla Aydınlı Projesi İhalesi 

TOKİ kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeler de ev sahibi olabilir. Konut sahibi olmak için 2020 yılının hane gelirinin en fazla 5 bin 500 olması gereklidir. 2021 yılı için bu şart 6 bin 500 lira olarak belirlenmiştir. Her yıl güncel olarak bu gibi değişiklikler meydana gelebilir. Aynı zamanda Megakent İstanbul genelinde yer alan projeler içinde bu fiyat 7000 şeklinde açıklanmıştır. Sizler bu şartları göz önüne alarak başvuru yapabilirsiniz ve ihalelere katılabilirsiniz. Aynı şekilde u şartlar sağlanıldığı taktirde Tuzla Aydınlı Projesi ihalesine de katılmak mümkündür.

Bu şekilde TOKİ’nin Tuzla Aydınlı Projesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bu ihaleye katılabilir ve öğrenme hakkında bilgi alabilirsiniz. Şartlara uyduğunuz şekilde TOKİ’nin kendi sitesinde yayınladığı ihaleye de katılabilirsiniz. Güncel olarak takip edileren bu 508 kanutun satışı hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Sizlerde kolay bir biçimde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version