Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki’den 108 arsa açık artırma ile satışta

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 26 ilde toplam 108 adet arsa açık artırma yöntemi ile satışa sundu.

Arsaların bulunduğu iller ise Ağrı, Amasya, Ankara, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat oldu.

26 ilde bulunan 108 adet arsanın alanları toplamı ise 1.114.187,98 metrekare büyüklüğe sahip. Muhammen bedeli yaklaşık 734 milyon TL olan arsaların satışları  açık artırma yöntemi ile yapılacak.

108 adet arsanın vasıfları ise; konut alanı, ticaret alanı, konut altı ticaret alanı, ticari rekreasyon alanı, küçük sanayi alanı, merkezi iş, özel kreş alanı, özel eğitim alanı, özel sağlık alanı, özel ortaokul alanı, rehabilitasyon merkezi alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, akaryakıt ve bakım istasyonu alanı, pazar + fuar + ortaokul + park alanı olarak tapuda kayıtlıdır.

Açık Artırma ne zaman yapılacak?

Açık artırma 19 Temmuz 2018, Perşembe günü, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye Toki’nin web sitelerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.